Ahıskalılar Vakfı Resmi Web Sitesi Ahıska Türklerinin Sesi

Ahıskalılar Vakfı 12. Dünya İnsani Yardım Zirvesi istişare toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Oğuz TGRT Haberde. AHISKA TÜRKLERİ VATANDAŞLIĞA ALINACAK! İDSB Basin toplantısına katıldık. Ankara toplantılarımız çok olumlu geçti. Ahıska Türkleri ezanı duyduklarında neler hisstteklilerini anlattılar. 2016- Ahıskalılar Vakfı Kurban Organizasyonlarına Devam Ediyor. 2015- AHISKALILAR VAKFI KURBAN ORGANİZASYONUNA DEVAM! Piknik Şöleni ve Geziler. Sosyal yardım faaliyetlerimiz devam ediyor.

OVERVIEW

This web site ahiskalilarvakfi.org presently has an average traffic classification of zero (the lower the more traffic). We have sifted one page inside the web page ahiskalilarvakfi.org and found twenty-four websites linking to ahiskalilarvakfi.org. There are three public web sites possessed by this website.
Pages Analyzed
Links to this site
Social Links

AHISKALILARVAKFI.ORG RANKINGS

This web site ahiskalilarvakfi.org is seeing variant levels of traffic through the year.
Traffic for ahiskalilarvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for ahiskalilarvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for ahiskalilarvakfi.org

Last Month

LINKS TO WEB PAGE

Ahıska turkleri !!!

Ahıska türkleri hakkında herşyi bulabilirsiniz blogumda. Sürgünde hayatını kaybeden bütün kardeşlerim yanlız degilsiniz bunu bilin ve hep yanınızda olacagımızı unutmayın! 6 Ekim 2008 Pazartesi. Yolların ucundan salam ver mənə,. Demə ki, qəlbimi didib ayrılıq. Hər sübh açılanda yada sal yenə,. Demə ki, viranə edib ayrılıq! Yuxuma haramı qatıramsa mən,. Səbəbsiz qaşları çatıramsa mən,. Səhərlər günəşlə yatiramsa mən,.

WHAT DOES AHISKALILARVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of ahiskalilarvakfi.org Mobile Screenshot of ahiskalilarvakfi.org Tablet Screenshot of ahiskalilarvakfi.org

AHISKALILARVAKFI.ORG HOST

Our web crawlers caught that a single root page on ahiskalilarvakfi.org took one thousand four hundred and twenty-two milliseconds to come up. I could not detect a SSL certificate, so we consider this site not secure.
Load time
1.422 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
213.202.233.250

SERVER OPERATING SYSTEM AND ENCODING

I revealed that ahiskalilarvakfi.org is utilizing the nginx operating system.

TITLE

Ahıskalılar Vakfı Resmi Web Sitesi Ahıska Türklerinin Sesi

DESCRIPTION

CONTENT

This web site has the following in the web page, "Dünya İnsani Yardım Zirvesi istişare toplantısı yapıldı." Our analyzers noticed that the web page also stated " Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Oğuz TGRT Haberde." The Website also said " AHISKA TÜRKLERİ VATANDAŞLIĞA ALINACAK! İDSB Basin toplantısına katıldık. Ankara toplantılarımız çok olumlu geçti. Ahıska Türkleri ezanı duyduklarında neler hisstteklilerini anlattılar. 2016- Ahıskalılar Vakfı Kurban Organizasyonlarına Devam Ediyor. 2015- AHISKALILAR VAKFI KURBAN ORGANİZASYONUNA DEVAM! Piknik Şöleni ve Geziler. Sosyal yardım faaliyetlerimiz devam ediyor."

VIEW SIMILAR WEB PAGES

Ahıska Türkleri

Gürcistan sınırları içinde Osmanlı İmparatorluğuna ait topraktır.

Ahiska Turkish Project

This blog is dedicated to the Meskhetian Turk Social Adjustment and Community Building Collaborative Project of Nationalities Service Center, Philadelphia, PA. The community members were able to meet face to face with the community leaders and express their concerns and issues they would like to see addressed. Nationalities Service Center has conducted Community Assessment in Philadelphia.

Ahiska Turkish Cultural Center

May 24, 2015 Springfield, MA. Neighborhood and Friendship Dinner 2014. 4th of July Parade 2014.

Welcome - AHISKA.TV

Боевик, Триллер, Криминал, Детектив, Приключения. Роберт Дауни мл, Джуд Лоу, Рэйчел МакАдамс, Джаред Харрис, Стивен Фрай, Пол Андерсон, Келли Райлли, Джеральдин Джеймс, Эдди Марсан, Уильям Хьюстон, Вольф Калер, Айэйн Митчел, Карима Эдебайб, Марк Шилс, Джордж Тейлор, Майкл Веббер, Майкл Грэйди, Александр Карриль, Виктор Карриль.